Workshop De Kracht van Zijn

KIEZEN VANUIT EEN-ZIJN

Wat gebeurt er als we voorbij de dagelijkse illusie van deze realiteit gaan? Vaak proberen we in ons leven doelen te bereiken, te creëren en misschien zelfs te forceren. Maar wat als we nu gewoon eens konden KIEZEN? Vanuit de perceptie van dualiteit laten we dat wat we mogelijk achten vaak beperken tot datgene wat we zien en met de zintuigen waarnemen. Maar als we vanuit een staat van ZIJN kiezen past onze realiteit en hoe we die waarnemen zich moeiteloos aan. Dat is het verschil tussen creëren en MANIFESTEREN. Dit oh zo eenvoudige principe is vaak te eenvoudig om door de analytische geest zomaar aangenomen te worden. Het gaat tenslotte voorbij het ‘hoe en waarom’ en het bepalen van de uitkomst. Om ook deze facetten van onszelf mee te nemen komen er een aantal onderwerpen aan bod, waaronder:

  • Welke beperkende overtuigingen en conditioneringen draag ik bij me?
  • Hoe kan ik mijn manifestaties (h)erkennen en gracieus ontvangen?
  • En natuurlijk het ervaren en bereiken van je eigen staat van Zijn.

Hoe gaan we dit doen?

  • We nemen jullie mee in een aantal afstemmingen om steeds meer in verbinding te komen met je eigen bron. Steeds dichter naar je Zelf, in diep contact, waar Eenheid is en Heelheid. De kracht van ZIJN…
  • Er kan gebruik gemaakt worden van helende middelen (Healing Arts Liquid Light Frequencies en Cosmic Flower Energies) en van de helende kracht van kristallen.
  • Er is ook gelegenheid voor uitwisseling met elkaar, want in de ontmoeting met elkaar werken we ook helend naar elkaar.

De Kracht van Zijn is een cocreatie en manifestatie van Raymon Donk en Ireen Thunnissen.
Ireen Thunnissen is healer en transformatietherapeut. Zij is gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en volwassenen die hooggevoelig zijn. Sinds 2007 heeft zij haar eigen praktijk in Zuilichem. Raymon Donk is Transmissiewerker en heeft sinds 2011 zijn eigen praktijk hiervoor in Haarlem

Datum: 21 april 2017 Nader te bepalen
Tijd: 13:00 – 17:00
Adres: Het Witte Huis, Meidijk 7 in Zuilichem (gemeente Zaltbommel)
Bijdrage: €90,-
Opgeven kan via e-mail, app, telefoon en messenger:
www.CelestialSupport.com
www.ireenthunnissen.nl
Telefoon: 06-38347409 / 06-41937697
E-mail: info@CelestialSupport.com / ireen.th@planet.nl

Doe jij mee?