Over Ireen

Drs. Ireen Thunnissen, orthopedagoge en transformatie therapeute. Ik werk met passie met kinderen en volwassenen vanuit een holistische benadering.

Als orthopedagoge ben ik begonnen met het begeleiden van kinderen met leerproblemen. In de loop der jaren is mijn focus zich gaan verschuiven naar een holistische benadering van kinderen en volwassenen. Ik voelde veel affiniteit met “nieuwetijdskinderen” en ben me daarin gaan verdiepen. Zo kwam ik op het spoor van hoogsensitiviteit. Ik herkende veel van mezelf!

Veel heb ik ontdekt, veel heb ik ervaren, veel heb ik geheeld, en nu begeleid ik in mijn eigen praktijk mensen die hooggevoelig zijn, en / of mensen die behoefte hebben aan ondersteuning, in deze tijd van transitie en transformatie. Dat geeft mij heel veel vreugde!

Intentie

Mijn intentie is, om je weer in verbinding te brengen met het diepste in jezelf, je essentie. Ik help je om blokkades op te lossen, je energie weer te laten stromen, inzicht te krijgen in je hooggevoeligheid (herkenning en erkenning) en vooral, om weer blij te worden met jezelf, dat je bent die je bent.

Mijn opleidingen

Beroepsverenigingen

Vanaf 2013 ben ik lid van de VIV, Vereniging Integrale Vitaliteitkunde, als natuurgeneeskundig therapeute (www.vivnederland.nl). Vanaf 2019 ben ik lid van de SNU, de Spirituele Nationale Unie. Tevens ben ik geregistreerd bij de RBCZ, Register beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (www.rbcz.nu). Hierdoor kunnen mijn consulten door de meeste aanvullende verzekeringen (voor een deel) vergoed worden.

Dankwoord

Mijn speciale dank gaat uit naar Marianne van Bakel, kunstenares, van wie ik een aantal schilderijen en foto’s mocht gebruiken voor deze website. Meer werk van haar is te zien op www.mariannevanbakel.nl.

Ook wil ik alle kinderen uit mijn praktijk bedanken, van wie ik de foto’s heb mogen gebruiken voor deze website.