EssentieCoaching®

EssentieCoaching® is erop gericht om weer in verbinding te komen met je eigen bron, je essentie. Sleutelwoorden hierbij zijn: bewustzijn en direct ervaren.

s-10

EssentieCoaching, voor wie?

EssentieCoaching® is bedoeld voor jongeren en volwassenen die bewust bezig willen zijn met hun eigen helingsproces.

Uitgangspunt van EssentieCoaching

Essentiecoaching Eindhoven Zaltbommel

Het uitgangspunt van deze coaching is, om in contact te komen met je Innerlijke Zelf. Je krijgt inzicht in patronen die je hiervan weerhouden, zoals jezelf vergroten of verkleinen, respectievelijk je terugtrekken of vervagen.

Door het direct ervaren van alles wat zich aandient en je tegelijkertijd bewust te zijn van je licht, kun je oude patronen loslaten, en krijg je weer verbinding met je essentie. Vaak loopt EssentieCoaching® als een rode draad door al mijn behandelingen heen, ook als ik met sensi-therapie of healing bezig ben.

Werkwijze EssentieCoaching

Bij EssentieCoaching® maak ik gebruik van gesprekken, waarnemings- en ontspanningsoefeningen en visualisaties. Soms pas ik ook helende middelen toe tijdens een sessie. Dit gebeurt altijd in overleg. Voor meer informatie over EssentieCoaching® verwijs ik graag naar de website van Lenne Gieles: www.essentiecoaching.nu.

Duur en freqentie van EssentieCoaching

De sessies duren één tot twee uur. De duur van de coaching is afhankelijk van de problematiek.