Reacties van kinderen

Op deze pagina staan een aantal reacties van kinderen. Wil jij ook een reactie plaatsen, dan kan dat met het formulier.

  Reageren kan met dit formulier

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Naam *

  Email *

  Bericht *

  29 Reacties

  1. Ik vond de lessen heel leuk en de kaartjes vond ik het leukst en ik hoop dat we nog verder gaan.

   Zinzi

  2. Ik vind het heeeeel gezellig met jou en ik hoop dat we zo lang mogelijk samen mogen werken. Het heeft echt geholpen. Bedankt.

   Groetjes, Chiara

  3. Ik vind het leuk dat je altijd zo lief bent. Ik ben door jou vooruitgegaan met rekenen. Ik word daar blij van. Ik ben nu veel beter met rekenen. Ik ben gemotiveerd door jou.

   Ricky

  4. Beste Ireen,
   De lessen gaan goed. En ze zijn ook heel leuk. Ik heb heel veel geleerd. Het
   leukste van de les zijn de spelletjes.
   Groetjes, Mies

  5. Hoe ik de les vond?
   Ik vond de lessen heel leuk. Schrijven en lezen. Ik zou rekenen ook wel leuk vinden. Ik vind je aardig juffie. En de boekjes vond ik ook heel leuk. En het racelezen ook heel leuk. En de verhaaltjes vond ik ook heel leuk en het huiswerk vond ik ook heel leuk.
   Bedankt voor de lessen juffie Ireen!

  6. Lieve Juf Ireen,

   Bedankt voor de fijne lessen. Door jouw fijne hulp doe ik het nu heel erg goed en dat maakt mij reuze blij. Bedankt voor de fijne leermomenten, je blijft voor mij altijd één van de besten!

  7. Toen ik bij Ireen kwam, kreeg ik rekenen. Dat vond ik erg moeilijk.
   Nu heb ik veel meer zelfvertrouwen en ik heb een voorsprong op de klas, en dat vind ik erg fijn.
   Als ik in de klas iets niet snapte, kon ik dat aan Ireen vragen en maakte ze ook wel eens oefensommen als het nog steeds lastig was.
   Bij de toetsen was ik eerder klaar met rekenen en het ging ook veel beter!

  8. Ik vond het fijn om bijles te krijgen. Ik let meer op tijdens spelling en haal bij dictees ook vaker een 10. In lezen heb ik ook meer plezier. Het huiswerk had ik nog niet altijd af.
   Ik vind het ook heel fijn dat ik vooruit ben gegaan. Ik vond het heel gezellig en ik heb vooral veel geleerd.

  9. Bedankt voor alles, want zonder jou was ik nergens.

  10. Zeker ga ik de rust en sfeer missen. Ik ben blij dat ik nu voortaan niet meer pas om half zes thuis ben, maar het was steeds wel de moeite waard om te komen. Mijn rekencijfer is enorm gestegen en ook heeft Ireen me een beetje met mijn overgevoeligheid leren omgaan.
   Omdat ik echt een persoon ben van de geurtjes en kleurtjes, waren die sprays wel iets voor mij. Door de geur ervan komt alles in je hoofd even tot rust. Aangezien ik nogal een stresskont ben, was dat echt heerlijk. En natuurlijk omdat het lekker ruikt 😉 .
   Ireen is een ontzettend lief en vrolijk en vooral vrije schools mens. Overal kaarsjes, steentjes en frutseltjes. Leuk hoor, haha.
   Bedankt!
   Dikke knuffel, Sam Julia.

  11. Ik vond de RT best wel fijn. Als ik dingen in de klas niet snapte kon ik het gewoon vragen en dan legde jij het mij uit.
   En wat ik heb geleerd:
   1. De tafels
   2. De breuken
   3. En trucjes
   4. En je legde het goed uit.
   Conclusie: was handig, maar huiswerk was niet zo leuk.
   Groetjes, Nathan

  12. Lieve Ireen, ik vond het heel fijn bij jou en heb ook veel van je geleerd, vooral met rekenen. Af en toe dacht ik dat je kon toveren! Ik voelde me erg bij jou thuis en ik kom zeker nog eens terug.
   Jenna

  13. Hoi Ireen, ik vind het super leuk en gezellig bij jou, bij jou voel ik me echt thuis. Je helpt me echt super goed, je bent erg behulpzaam, sociaal, aardig en helpt kinderen goed, dat is een hele goede eigenschap! Ga zo door, je bent echt een top lerares en door jou ben ik erg vooruit gegaan met rekenen, enz. Bedankt dat je me steunt en ik zal nooit vergeten wat je voor mij hebt gedaan, dank je wel. Veel liefs, Marie-Ange.

  14. Hoe ik het heb gevonden bij Ireen? Super, fantastisch, mooi, tof, geweldig. Ik heb het geweldig gehad bij Ireen, ze was altijd lief tegen me, ze heeft me ook goed geholpen. Van de CITO ben ik blij dat ze mij geholpen had, want ik had me er dan al meer op voorbereid. Bij Sinterklaas kreeg ik ook een cadeau. Ik kreeg altijd iets lekkers te drinken en een koekje of iets anders lekkers erbij. We oefenden goed, ik heb dan ook veel van haar geleerd. Ik kreeg ook spraytjes met een lekkere geur, zoals turquoise, dat vond ik een hele lekkere geur. We hadden het heel gezellig en ik zal haar nooit vergeten. Ik ga haar ook heel erg missen. Ireen, je bent nummer 1!!!

  15. Lieve Ireen!
   Ik vond het heel fijn dat je me geholpen hebt. Ik ben met rekenen superveel vooruitgegaan! Het was altijd hartstikke gezellig bij jou!!! Bedankt daarvoor!
   Groeten van Daan

  16. Hallo Ireen,
   Ik vond het heel fijn en leuk bij jou. Ik zal je heel erg missen. Je hebt me heel veel geleerd. Dankzij jou heb ik het veel makkelijker met schrijven en spellen, lezen en rekenen. Ik heb daardoor nu de macht dat ik De Grijze Jager kan lezen. Dus ik ga je bedanken, bij deze heel erg bedankt Ireen!
   Groet van Vince

  17. Jij bent de beste!
   Hoi, toen ik jou leerde kennen was ik heel erg achter maar jij was er om dat op te lossen en dat was heel fijn. En ik ben heel blij nu ook en de sensitherapie was heel fijn maar jammer genoeg hoeft dat niet meer. Ik vind mezelf heel erg vooruitgegaan en dat is dankzij jou en dat is heeeeeeeeeeeeel fijn.
   Famke

  18. Beste Ireen,
   Ik vind het heel fijn dat Ireen mij helpt met school en met werken want zonder haar had ik het echt niet gekund want als ik bij Ireen niet was geweest had ik heel veel fouten en daarom vind ik het ook zo fijn dat zij mij helpt en daar mag ik ook een glas limonade en een of twee koekjes en van mijn moeder mag dat niet, maar het gaat erom of dat Ireen mij goed kan helpen en dat kan zij heel goed en zij doet ook andere dingen met mij om goed te gaan slapen en zo maar dat vindt ze niet meer nodig.
   Van Isabella (9 jaar)

  19. Lieve Ireen,
   Ik vind je heel aardig omdat je me helpt met rekenen en zo word ik steeds beter en ik vind de massage wel lekker en ik ga steeds meer met zin naar school en ik zit steeds meer in me vel.
   Groeten van Tim, doej!

  20. Beste Ireen,

   Ik heb veel geleerd in de lessen die wij samen hebben gedaan.
   Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen in wiskunde.
   Dankjewel hiervoor!
   Groetjes, Maud

  21. Ik ben heel erg vooruitgegaan met lezen, spelling en taal bij Ireen en ik had nooit gedacht dat ik het zou kunnen maar ik kan het echt veel beter dan eerst. Ik moet nog veel meer leren en dan wel bij Ireen. En ik ben in 3 maanden tijd een heel jaar vooruitgegaan.
   En dan nu over Ireen. Haar eigenschappen: geduldig, stelt je op je gemak, kan goed luisteren, en heel vriendelijk, behulpzaam en nog veel meer, zoals dat ze mij het gevoel gegeven heeft dat ik het kan. En ik ben de ene keer in Eindhoven gegaan en de andere keer in Zuilichem.
   Vince

  22. Ik vond de lessen bij jou heel erg leuk, leerzaam en gezellig! Ik heb erg veel geleerd over de grammatica en het gaat nu ook een stuk beter. De lessen waren altijd erg leuk en ook het geurtje enzo vond ik erg fijn. Ik zag er nooit tegenop om naartoe te gaan.
   Eerst vond ik de grammatica erg moeilijk, maar door alle lessen gaat het nu stukken beter en heb ik ook meer vertrouwen in mijzelf.
   Bedankt voor alles.
   Jean-Paul

  23. Hoe ik het vond:
   Ik vond het heel leuk. Want we deden altijd lachen. Huiswerk vond ik soms niet leuk om te maken. Maar je leert er wel van. Wat heb ik geleerd? Spelling vond ik eerst moeilijk, maar nu niet meer. Rekenen vond ik moeilijk, nu niet meer. Tafels en gedeeld door sommen vond ik moeilijk, nu niet meer. Lezen ook niet meer. Wat ik het leukste vond: De massages. De geurtjes. Het rekenen. Gewoon alles. Ik vind het jammer dat ik niet meer hier kan komen werken. Bedankt voor alles!
   Daan

  24. Beste Ireen,
   De lessen bij jou waren leerzaam en gezellig. Ik voelde me altijd op mijn gemak met een beker limonade, soepje en een koekje. Je kon altijd alles vragen en dan legde je alles goed uit. Daar heb ik veel aan gehad met de CITO. Ik ben heel benieuwd wat mijn CITO-uitslag is. Mede dankzij jou ben ik rustig de CITO ingegaan. We hebben ook wat met taal gedaan. Dankzij jou weet ik hoe ik het voltooid deelwoord moet vinden, of het een d of een t is enz. Rekenen gaat nou ook goed op school. Redactiesommen en nog allemaal CITO’s, daar heb ik veel van geleerd. Heel hartelijk bedankt voor de fijne lessen!
   Roos

  25. Ik vind het leuk om van je les te krijgen Ireen. Je was heel aardig voor me. Ik vond de lessen ook heel goed. Ik kan nu als ik dat wil een boek in één week uitlezen.
   Groetjes, Pien

  26. Ik vond bijles altijd leuk. Het was ook altijd gezellig en elke week was het een soort van feest. Ik heb heel veel geleerd en daarom zeg ik nu: bedankt voor alles!!!!!

  27. Ik vond het erg leuk bij Ireen. We begonnen altijd met een flesje of een geurtje. Ik kreeg altijd thee met een koekje. Ze is altijd vrolijk en ze kan rekenen goed uitleggen. Taal kan ze ook goed uitleggen. Ik ging altijd met plezier naar haar toe. Soms vond ik het niet zo leuk als ik iets niet snapte, maar dat legde ze dan goed uit en daarom vond ik het leuk bij Ireen.
   Max

  28. Ik zit sinds een paar weken bij Ireen Thunnissen op les en ik vind het reuze gezellig. Ze is vooral optimistisch. Ze geeft ook goed les en kan héél goed uitleggen. Ze heeft vooral geholpen met de CITO. Ik ben vooral vooruitgegaan met rekenen. Ze biedt mij ook altijd iets aan en ze heeft superleuke stickers.
   Stephanie

  29. Toen ik begon bij Ireen was alles heel nieuw. Ik moest toetsjes maken, maar ik moest erg wennen. Ik vond het wel gelijk heel gezellig. Ik kreeg elke keer een glaasje limonade en bij bijvoorbeeld Sinterklaas een stukje banketstaaf en kruidnootjes. Maar na 3 weken was ik wel gewend. Ik vond de geurtjes en flesjes en oefeningen heel fijn. De geurtjes roken gewoon heel lekker en ik werd er rustiger van. Ik kwam eigenlijk bij jou voor het rekenen. Daar hebben we hard aan gewerkt. En nu ga ik met veel meer plezier naar school. Het rekenen, taal en spelling gaan me beter af. Door jouw regels, huiswerk en hulp. Ik heb een hele fijne tijd bij je gehad.
   Joost

  Reageren kan met dit formulier