Luisterkind-Afstemmingen

Logo-Luisterkind-werkersEen luisterkind-afstemming is bedoeld om meer helderheid te krijgen over bepaalde vragen die in jou (of je kind) leven. Ik stem me af op je foto en luister naar wat jouw innerlijk mij te vertellen heeft.

 

Voor wie is een luisterkind-afstemming?

Een luisterkind afstemming kan gemaakt worden voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden.

 

Werkwijze:

Je meldt je aan en stuurt me hierbij een foto van jezelf of je kind. Je kunt vragen stellen over thema’s die er spelen. Je kunt het ook openlaten en kijken wat je innerlijk (of dat van je kind) wil vertellen. Voor kinderen boven de 10 jaar is het belangrijk dat ze zelf toestemming geven voor een afstemming.

Ik stem me af op je foto, maak contact met je ziel en luister naar wat je me van daaruit te vertellen hebt. Zo kunnen er allerlei thema’s aan bod komen, bijvoorbeeld waarom je niet lekker in je vel zit, waarom er sprake is van faalangst of onzekerheid of waarom je altijd zo moe bent. Bij kinderen kan naar voren komen waarom ze zo boos of verdrietig zijn, hoe ze beter kunnen slapen, wat voor benadering ze nodig hebben, hoe ze zich beter kunnen uiten etc.

Zo’n afstemming vindt op afstand plaats, dus je hoeft niet naar mijn praktijk te komen. Als je je aanmeldt voor een afstemming, krijg je een begeleidend schrijven voor kinderen of volwassenen met een toelichting. Als je betaling binnen is gekomen, streef ik ernaar om je afstemming binnen twee weken per mail naar je toe te sturen.

 

Levensbrug-afstemming

Het is ook mogelijk om een afstemming te laten maken voor mensen die overleden zijn, en/of mensen die in coma liggen, Alzheimer hebben of dement zijn. Je stuurt dan een foto op met vragen over de betreffende persoon. Het is wel belangrijk dat de directe familieleden toestemming geven voor een dergelijke afstemming.

Ook kan er een afstemming gemaakt worden voor kindjes die doodgeboren zijn of al tijdens de zwangerschap zijn overleden. Voor deze kindjes kun je een foto van de moeder opsturen.

Wil je een Levensbrug-afstemming aanvragen, klik dan hier.

 

Ontstaan van de luisterkind-methode

Deze methode Luisterkind is ontwikkeld door Diana van Beaumont (www.dianavanbeaumont.nl). Zij heeft honderden afstemmingen gemaakt voor kinderen en volwassenen over de hele wereld. De afgelopen jaren heeft zij deze methode doorgegeven in de Opleiding Luisterkind. Ze heeft ook een aantal inspirerende boeken geschreven, zoals De Luisterkind Methode.

 

Kosten luisterkind-afstemming

Een luisterkind afstemming kost € 80,00. Er is mogelijkheid tot vergoeding via de aanvullende zorgverzekering.

 

Aanmelden voor een luisterkind-afstemming

Aanmelden voor een luisterkind-afstemming kan met het onderstaande formulier. Vul alle gegevens in en stuur een foto mee.

 

  Naam *

  Adres *

  Postcode + woonplaats *

  Telefoon *

  Email *

  Geboortedatum *

  Relatienr. / polisnr. zorgverzekering *

  Foto meesturen*

  Gezinssituatie / samenstelling *

  Vragen *


  Reacties op luisterkind-afstemmingen

  Hieronder vind je een aantal reacties op luisterkind-afstemmingen die ik heb gedaan. Als je ook een reactie wilt geven, dan kan dat met het formulier.

   Reageren kan met dit formulier

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Naam *

   Email *

   Bericht *

   29 Reacties

   1. De afstemming die Ireen voor me maakte was heel liefdevol en treffend. Ik herkende me er in, en hoewel het geen onbekende materie was, raakte het een snaar waardoor ik weer een laagje dieper mocht gaan.

    Dank je wel voor jouw mooie werk Ireen. <3

   2. Lieve Ireen,

    Als ik de Luisterkind afstemming lees die jij voor mij gemaakt hebt, dan word ik daar helemaal blij van.
    Ik voel de liefdevolle verbinding tussen jou en mijn ziel tussen de woorden doorstromen.
    De boodschap is helder en duidelijk geformuleerd.
    Het geeft mij inzicht, troost, vertrouwen en ook een heel blij en warm gevoel.
    Dank je wel.

    Hartegroet van Birgit

   3. De afstemming die Ireen voor mij heeft gemaakt, ervaar ik als een waar geschenk.
    Ik voel mij echt ten diepste gezien. In  wie ik  wezenlijk  ben en wat ik hier op aarde kom doen.
    Mijn 2 vragen zijn daarin  ook opgenomen:
    Van één  vraag, beschrijft zij het al in gang gezette proces heel helder, met de gevolgen daarvan. De andere vraag wordt in een duidelijke ondergrond en perspectief gezet.

    Dat alles is ook in mooie taal en met duidelijke aandacht  en precisie verwoord.

    Ik kan eenieder een afstemming door Ireen van harte aanbevelen.

    Marianne

   4. Lieve Ireen,

    Met verbazing en verwondering heb ik je afstemming op mij gelezen en nog eens gelezen. Verwonderd over het feit dat mijn wezen met zijn huidige behoeften door jou heen stroomt als jij je op mij afstemt. De afstemming is heel raak en geeft zo goed weer wat ik momenteel voel en waar ik behoefte aan heb in deze bijzondere tijd. Ik ben heel blij met je verslag ervan en ik ga het nog vaak doorlezen om me ervan te overtuigen dat ik mag toegeven aan het nemen van meer tijd voor mezelf.

    Liefs, Elsbeth

   5. Lieve Ireen,

    Tjee Ireen ik ben er nog stil van, wat een mooie afstemming en het resoneert met mijn wezen.
    Goh en dan op het eind het cadeautje van onze vriendin die wij beiden zo lief hebben.
    Ik ga het nog op me in laten werken en intens van genieten!

    Dank je wel lieve Ireen voor dit mooie cadeau!

    Veel liefs, Brechtje

   6. Ik ben diep geraakt door de liefdevolle afstemming die Ireen voor mij heeft gedaan. Ik had een afstemming aangevraagd zonder een specifieke vraag omdat ik benieuwd was naar wat mijn innerlijk kind te vertellen had. Ik was sprakeloos toen ik de afstemming las omdat Ireen precies mijn worstelingen, eigenschappen en zoektocht omschrijft. Ook heb ik een stuk vertrouwen mogen ervaren in mijzelf en binnen mijn gezin. Ireen, bedankt voor deze waardevolle afstemming.

   7. Ireen, wij willen jou als ouders bedanken voor de afstemming van ons dochtertje van 24 maanden. De afstemming heeft ons meer inzicht gegeven in waarom ons dochtertje sinds haar geboorte kampt met allerlei vage klachten. Wij vonden het heel bijzonder hoe Ireen op een liefdevolle manier de afstemming heeft omschreven. Ook vonden wij veel herkenning in de afstemming. Sinds de afstemming is ons dochtertje meer aanwezig en lijkt ze zich prettiger te voelen. Bedankt Ireen voor deze mooie afstemming.

   8. Ireen heeft voor mij en mijn zoontje een afstemming gedaan. Wat een mooie maar ook confronterende afstemming, en wat kan zij dit goed verwoorden. De afstemming was heel herkenbaar en bevestigde wat ik altijd al dacht en voelde. Bij mij heeft ze ook een healing gedaan. Ook zijn er identiteiten en energieën naar het licht verstuurd. En wat voel ik een rust, rust in mijzelf en een rust in mijn huis. Dankzij de afstemming weet ik waar mijn zoontje en ik nog aan kunnen werken en waar onze innerlijke ziel behoefte aan heeft.

    Je bent een prachtig mens!
    Bedankt!

   9. Ireen, dankjewel! Het voelt dat je mijn essentie hebt omschreven en niet om mijn echtheid heen kon. Ik weet dat ik echt en zuiver ben/wil zijn. Fijn om terug te lezen hoe ik innerlijk ben, en mijn innerlijke waarden leef.

   10. Dank je hartelijk voor deze afstemming. Wat bijzonder om zo de essentie te lezen. Ik kan me daar wel in vinden. En ik geloof ook dat dit IK ben.
    Nogmaals dank, weet nu ook waar die onrust vandaan komt.

   11. Ik ben echt ontroerd door zoveel liefdevolle aandacht van jou en zo mooi verwoord. Echt een cadeautje op de eerste dag van de lente. Juist nu ik worstel met iets uit het verleden kan ik, door jouw woorden, het ineens in het juiste licht zien. Hoe me dit weer als antwoord uit de kosmos, via Ireen wordt aangereikt. Wat een talent van jou om mensen zo in hun wezen te zien en hun zwakheid als kracht te zien.

   12. Ik ben sprakeloos… zo precies verwoord hoe Noor is. Ik voelde die zwaarte en het dragen al zo lang bij haar. Echt bijzonder om te lezen dat dit vorige leven zo mee heeft gespeeld in het nu.
    De afstemming komt weer op precies het juiste moment. Superbedankt Ireen!

    Lieve groet, Esther

   13. Dankjewel voor de afstemming die je voor mij gedaan hebt.
    Het ontroerde me behoorlijk om te lezen wat je op papier gezet hebt.
    Dat is voor mij altijd een bewijs dat het klopt wat er staat.
    Het is fijn om antwoorden te krijgen en er op te mogen vertrouwen dat alles goed komt en is.
    Natuurlijk weet ik dat wel, maar soms verdwijnt die kennis een beetje naar de achtergrond en dan is het heel fijn als iemand je hierop wijst.
    Ik bedank je voor de respectvolle en zorgvuldige manier waarop je gewerkt hebt.

   14. Heel, heel hartelijk bedankt voor de moeite die je genomen hebt om mij ‘te lezen’. Wat een groot geschenk dat je dit kan en mag doen Ireen, je hebt mij goed ‘getroffen’. Ook in figuurlijke zin, dit in de zin van me geraakt voelen, doordat je een heldere spiegel voor me houdt, waarin ik mezelf herken.
    Je woorden zijn een weldaad om te lezen, het is allemaal niet voor niets geweest, zolang anderen wat aardigheid en begrip door mij verwerven.

   15. Dankjewel voor je prachtige afstemming! Je hebt het zo prachtig verwoord en het voelt zo kloppend! Ik ga de afstemming nog een aantal keren lezen, wat kun jij schrijven, zeg! Zo kloppend en het voelt ook heel zuiver! Prachtig! Je hebt mij heel erg geholpen, Ireen, dankjewel hiervoor!

   16. Wat heb jij dit geweldig beschreven. Vroeger was het inderdaad zo dat ik mijn gevoel niet mocht omschrijven. Hou je mond dicht, jij met je gevoel. Dat zeiden ze. Dit heeft me gekwetst. Fijn om die sluiers van binnenuit af te hebben gedaan. Heel vaak is mijn gevoel goed, maar soms heb ik het ook fout, of komt het vele maanden later zo hoe ik het had gezegd.
    Ik wil jou bedanken voor deze geweldige afstemming. Hier kan ik verder mee!

   17. Dank je voor je afstemming: ongelooflijk hoe precies en zuiver, hoe de kern van wie ik ben rakend. Van A tot Z herkenbaar! Ik ben je dankbaar voor je woorden en vind het heel knap dat je zo zuiver erin bent!

   18. DANKJEWEL IREEN, jouw afstemming raakt me diep. Het ontroert me ook. Het is de overvloed aan liefde die niet alleen ik, maar ook jij, samen hebben te delen. De wereld heeft mensen zoals jij en ik hard nodig. Wat jij schrijft klopt volkomen. Ik ben die bron van liefde, die steeds meer tot uitbarsting mag en gaat komen…

    Veel lieve groeten, Gemma

   19. Dankjewel voor het cadeautje, vind hem erg mooi en is precies zoals ik ben!

    Groetjes, Miriam

   20. Hartelijk dank, lieve Ireen. Ja, ik kan mij erin vinden en ik dank je voor je bemoediging. Wat heb je toch een mooi talent en wat ben je toch een prachtig en wijs mens! Ik ben er heel blij mee en zal je laten weten hoe het verder gaat.

    Lieve groet, Birgitta

   21. Wat een uitgebreide, liefdevolle beschrijving van wat je ervaart aan mij bij het concentreren op de foto. Een warme en hartelijke beschouwing over wat je ziet. Veel dank daarvoor. En ja, ik herken er wel heel veel in, met name de adviezen die je geeft zijn ideeën die ikzelf ook heb over wat ik met deze periode zou moeten of kunnen zijn.

    Ontspannen, stilstaan bij waar ik mee bezig ben en waar ik mee bezig wil zijn. En genieten natuurlijk. Ik zal het in mijn oren knopen en het regelmatig overlezen ter inspiratie.

   22. Oh Ireen, mijn hele dag is weer goed… ik loop op vleugels… Hartelijk bedankt voor je afstemming en zeker, alles klopt! Ik herken me hier zeker in. De valkuilen, de bomen, alles… Lieve groet van mij!

   23. Bedankt voor mijn afstemming. Ik was erg onder de indruk toen ik het las, door middel van een foto. Dat ik gevoelig ben, te veel indrukken/impulsen, sfeer, zat je helemaal goed. Twijfelen of het allemaal wel goed is ook.

    Mede dankzij jouw afstemming ben ik weer bewuster, en dat is fijn, dus deze afstemming bewaar ik ook, om nog vaker te lezen.

    Ik vind het prachtig wat je doet, en je bent er goed in. Dank je wel ervoor.

   24. Wauw! Is het eerste wat in me opkomt. Wat herkenbaar! We zitten soms met onze handen in het haar wat Tijmen betreft. De enorme woede in hem, daar worstelen we erg mee. Maar wat jij zegt, met een zachte hand, dat zei mijn gevoel ook. Ik bereik vaak meer als hij zo boos is door heel rustig te blijven. We hebben hier echt wat aan en ik heb nu al het gevoel dat ik wat meer begrijp van Tijmen. Hij is ook een verschrikkelijk lief manneke! Heel heel heel erg bedankt voor deze mooie afstemming!

   25. Wat een mooie afstemming heb jij ondervonden en beschreven, Ireen. Dat beschrijven doe je ook fantastisch. Heerlijk om zo’n stukje te mogen ontvangen… Zeer veel dank, het is super inspirerend zo’n beschreven afstemming te ontvangen.

   26. Bedankt voor deze mooie afstemming. Je beschrijft Tim precies zoals hij is. En ook fijn dat hij vertelt wat ik anders kan gaan doen. Zo mooi. Bijzonder hoor!

    Groetend, Yvonne

   27. Wat een prachtige beschrijving! Je ziet me echt helemaal! Ik moet ervan huilen. Je hebt me diep geraakt. Dank je wel.

   28. Heel erg goed die afstemming van mij. Je hebt het heel mooi en gedetailleerd opgeschreven. Ik ben er stil en emotioneel van. Dank je wel!

   29. Wauw wat een mooie afstemming, wat herken ik me hierin. Dat ik altijd kracht heb gehad en nu sinds een aantal jaren ook de zachtheid mag laten zien en dat daar uiteindelijk mijn kracht zit, dat klopt zo en dat heb ik al meerdere malen uitgesproken. Ook de nieuwe lagen die je beschreef herken ik heel erg. Heel mooi, een echte steun in de rug en heel fijn om juist nu te krijgen. Wat een cadeau!

   Reageren kan met dit formulier