Healing

Met healing word je weer in contact gebracht met je eigen heelheid. Ik maak hierbij gebruik van helende middelen: Healing Arts Liquid Light Frequencies en Cosmic & Flower Energies.

s-4

Healing, voor wie?

Deze healingen zijn aan te raden voor iedereen die openstaat voor intuïtief en energetisch werken. Vooral Nieuwetijdskinderen hebben hier veel baat bij. Vaak weten ze zelf precies welk middel ze nodig hebben om meer in balans te komen. Ik zeg dan ook: “Kies maar een flesje waar je blij van wordt!”

Blokkades opheffen met healing

Met de Healing Arts Liquid Light Frequencies en de Cosmic & Flower Energies kunnen blokkades op een lichte en liefdevolle manier worden opgelost. Je intuïtie wordt versterkt, waardoor je zelf tot inzichten komt. Je zelfgenezende vermogen wordt geactiveerd. Je energie gaat weer stromen. Hierdoor kom je weer in verbinding met je eigen bron.

De healingen ondersteun ik met Aura-Soma middelen, met name Pomanders en Quintessences. Met hun fijne geur versterken en verdiepen deze het helingsproces.

Vaak combineer ik sensi-therapie en healing. Sensi-therapie werkt meer fysiek. De healingen geven een diepere doorwerking en verankering van de behandelingen bij de sensi-therapie.

Hulpmiddelen bij healing

De Healing Arts Liquid Light Frequencies zijn middelen met een hoge lichtfrequentie. Ze werken vooral in op het energielichaam, waardoor heling en integratie op alle niveaus kan plaatsvinden. Deze middelen zijn ontwikkeld door Joanne van Wijgerden. Uitvoerige informatie over deze middelen is te vinden op haar website: www.healingarts.nl.

Cosmic & Flower Energies zijn bereid uit bloemen en edelstenen, tijdens bijzondere planeetstanden. Ze activeren het bewustzijn, ondersteunen bij transformatieprocessen en hebben ook een beschermende werking. In dit kader wil ik de Release & Protection (spray of granules) noemen, die helpt om spanning te verminderen, tot rust te komen en beter te slapen. Ik gebruik de spray heel vaak in mijn praktijk, veel kinderen hebben er baat bij! Deze middelen zijn ontwikkeld door Donny en Mark Heuvelmans. Verdere informatie is te vinden op hun website: www.cosmicflower.nl.

Duur en frequentie healing

De healingen kunnen één tot twee uur duren. Vaak zijn er maar een paar sessies nodig, waarna je weer op eigen kracht verder kunt gaan.