Reacties van cliënten

Op deze pagina staan een aantal reacties van cliënten. Wil jij ook een reactie plaatsen, dan kan dat met het formulier.

  Reageren kan met dit formulier

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Naam *

  Email *

  Bericht *

  27 Reacties

  1. Onlangs ontving ik een mooie reading van Ireen. De reading ondersteunt mij in weten wie ik ben en wat nu mijn opdracht is in het leven. Het was verhelderend en bekrachtigend. Ik heb Ireen ervaren als warm en liefdevol, met kennis en kunde.

  2. Ik heb een heel bijzondere reading en warme healing gekregen van Ireen. De energie en warmte in haar kamer was direct voelbaar. Tijdens de reading wist Ireen constant de kernpunten te raken over wie ik werkelijk ben, mijn ziele pad, mijn werk en passie. Ik heb een totale ontspanning, healing en onvoorwaardelijke liefde gevoeld. Hele warme, bijzondere ervaring gevuld met licht en liefdevolle geuren. Dank je wel, lieve Ireen ❤️

  3. Een reading en healing ontvangen van Ireen is als een warm deken van onvoorwaardelijke Liefde dat jou van op afstand of dichtbij veilig en eerlijk omarmt. Je krijgt een helder beeld over waar je vandaan komt, waar je staat, wat je dient aan te kijken in het Nu, en in welke richting je pad verder ontvouwt. Een helend geschenk van een mede tochtgenoot op Aarde.

  4. Ireen voelt heel intuïtief aan wat er speelt. Heel fijngevoelig gaat ze te werk door pijnpunten, belemmeringen of nare overtuigingen liefdevol voor het voetlicht te brengen en mij de ruimte en steun te geven deze te omarmen of los te laten. Dit doet ze in een hele ontspannen en fijne omgeving, waarin ze werkt met o.a. licht, kleur en geur.

  5. Ireen helpt mij om me meer thuis te voelen in de wereld en bij mezelf.
   Voordat ik mijn intakegesprek had, wist ik nog niet helemaal wat ik kon verwachten en of Ireen me echt kon helpen. Maar na het eerste gesprek, voelde ik me al zo veel lichter en meer in balans dan ervoor, dat ik wist dat het goed was. Ireen voelt iedere keer heel goed aan hoe ze me kan helpen en dat waardeer ik heel erg.
   Dankjewel Ireen, voor de fijne sessies.

  6. Ik ontmoette Ireen na een intensieve rouwperiode over de dood van mijn moeder.
   Ze gaf mij een healing. Het voelde  troostend, verzachtend en verhelderend.
   Het gaf me een helder zicht op mezelf en perspectief voor de toekomst, vanuit mijn ziel.

  7. Heel erg bedankt voor het hele mooie consult wat je me gegeven hebt. Het heeft een hele sterke uitwerking  gehad op mij, nu nog! Heel veel behoefte om te slapen, en dat doe ik ook heel erg veel. Wat word ik geholpen en gestuurd, dit was echt nodig, het schoonmaken, het losmaken, loslaten, en de slaap die er al heel lang niet meer was. Er is nu zoveel rust in mijn lichaam, en in mijn hoofd, zo een fijn gevoel. Ben heel dankbaar Ireen!

   Liefs, Mieke

  8. Het was bijzonder om te ervaren, dat het mogelijk is om pijn uit vroeger jaren op te ruimen. De opgedane pijn in het juiste licht zien, ontdekken waar het ontstaan is en dan laten waar het vandaan kwam. Ik heb het als een positieve healing ervaren. Het was fijn om niet te moeten horen wat ik verkeerd doe, maar integendeel juist gewaardeerd te worden in mijn authentieke zijn en waarachtigheid. Het was een hele prettige ervaring, die nog lang heeft doorgewerkt.

  9. Bedankt Ireen voor jouw goede hulp. Bart en ik zijn nu echt uit de dip en beiden blij en tevreden en gelukkig met ‘t leven.
   Liefs, Joyce

  10. Hierbij onze recensie over uw therapie.
   Koen heeft veel baat gehad bij uw hulp. U heeft bij Koen de exacte knelpunten waar hij mee zat besproken met hem, die zowel in zijn lijf vast zaten als in zijn hoofd. Door mind en body te behandelen en in te gaan op de sterke punten van Koen heeft hij weer nieuwe energie gekregen om met zijn hooggevoeligheid om te gaan. Koen geeft aan dat onze poes thuis bijna altijd bij hem komt liggen/zitten, terwijl dat maanden gelegen absoluut niet het geval was. Koen reflecteert zijn eigen gedrag op dit moment en we kunnen het alleen maar als positief ervaren en benoemen.

   Met vriendelijke groet, Koen

   Koen heeft zelf bovenstaande geschreven met zijn moeder

  11. Begin dit jaar begon een emotioneel zeer zware tijd voor mij. Het besef dat mijn relatie niet is waar ik op gehoopt had. Dat is erg zuur om na 16 jaar pas te beseffen. Het heeft 2 maanden geduurd voordat ik de moed had om dit aan mijn partner te vertellen. Daarna is de emotionele achtbaan met een vaart gaan rijden.

   Om dit te kunnen “overleven” ben ik op zoek gegaan naar hulp en kwam ik al gauw bij Ireen terecht. Ik voelde bij het intake gesprek gelijk al dat ik aan het juiste adres was. De ontvangst was warm en hartelijk. Ireen heeft me alle tijd gegeven om mijn verhaal te doen en aan de hand daarvan een behandeling voorgesteld. De eerste sessie vond een week later plaats en ik voelde me gelijk al als herboren! Met de drukpuntmassage is bijzonder veel oud zeer verdwenen. Tranen hebben rijkelijk gevloeid. Met holistic pulsing kwam ik in een ontspannen staat. Met de chakrastenen en healing werd het helingsproces in gang gezet. Het licht in mezelf begon weer te schijnen.

   In de maanden tot aan de zomervakantie hebben een aantal sessies plaatsgevonden die me mijn eigen kracht hebben doen hervinden. Hiermee heb ik het begin van deze zware periode kunnen doorstaan en ben ik momenteel nog steeds in staat om die kracht in mezelf terug te vinden. De zware periode is nog niet helemaal ten einde, maar dankzij de hulp van Ireen en het hervinden van mijn eigen kracht weet ik dat ik ook deze storm kan trotseren.

   Enorm bedankt Ireen!
   Warme groet uit het oosten van het land.

  12. Ik ben echt heel blij met jouw behandeling. Zoveel liefde en zachtheid en toch zo snel en effectief op de kern. Je bent echt heel bijzonder! Dank je wel dat ik zo veel van je mag leren.

  13. Deze tekeningen heb ik gemaakt naar aanleiding van mijn proces bij Ireen.
   Dank je wel Ireen! Yvonne

   meisje met de rode jurk (2)rode zon (1)

  14. Vanavond bij Ireen geweest!

   Wat was het fijn om weer bij Ireen geweest te zijn.
   Heb er mijn verhaal verteld, en echt, kon niet stoppen met praten.
   Ireen heeft naar me geluisterd.
   Ben daarna op de behandeltafel gaan liggen, en voelde me weer meteen rustig.
   Goh wat fijn om weer bij haar te zijn.
   En ben er zeker heel erg dankbaar voor.

   Richting huis, kwamen de tranen, maar deze keer van blijdschap, voelde de rust, en mijn hoofd was bij mezelf, en niet het gepieker van een ander.
   Heerlijk bij mezelf te zijn geweest!
   Dat is lang geleden!
   En dat al om naar Ireen te zijn gegaan.
   O, mijn God, waarom nu pas en niet eerder!
   Thuiskomend, vroeg Stan, die alleen thuis was, hoe het gegaan was.
   HEERLIJK en heel BIJZONDER!
   En ik ben op dit moment nog steeds bij mezelf!!
   En voel me al echt wat energieker!
   Ga dadelijk slapen, en zal me zelf beloven om bij mezelf te blijven, voel de engelenvleugel bij me, en de zon onder mijn voeten.
   Wat een mooi geschenk is dit, zal het koesteren. Maar zeker vooral voor Ireen, bedankt dat je weer op mijn pad bent gekomen.
   En je me weer in je hart hebt genomen!

   Liefs, Mieke X

  15. Al jaren vloog ik door het leven, leefde mijn leven in sneltreinvaart, alles “moest” snel, maar daarnaast bestond mijn leven ook uit angst en overbezorgdheid. Ik werd benauwd……, naast een reumatische aandoening kreeg ik een vorm van COPD. Rennen en vliegen door het leven ging niet meer. Vanaf die tijd overheersten de angst en overbezorgdheid mijn leven. Leven werd overleven………zonder emoties……vlak……ik was mezelf helemaal kwijt……. Mijn man wist mij ervan te overtuigen dat professionele hulp noodzakelijk was.
   In maart 2014 ben ik met enorm veel hulp van Ireen de uitdaging aangegaan om te accepteren dat het is zoals het is, lief te worden voor mezelf, terug te gaan naar mijn natuur in de meest zuivere vorm. Ik heb leren omgaan met mijn angst en overbezorgdheid door o.a helpende gedachten toe te passen en te vertrouwen op het zelfhelend vermogen. Ik heb geleerd mijn lichaam de gelegenheid te geven om het zelfhelend vermogen maximaal te benutten door m’n lichaam stressvrij te maken, de verantwoordelijkheid te nemen te werken aan m’n geluk, aan te voelen wanneer m’n lichaam iets nodig heeft oftewel signalen van m’n lichaam duidelijk te kunnen interpreteren, en daarnaast veel te bewegen. Dat heeft geresulteerd in een veel bewuster, rustiger leven waarin ik veel meer geniet en de toekomst weer met enorm veel vertrouwen tegemoet zie.
   Januari 2015:
   Mijn levensmotto: Het leven niet vliegen, maar fladderen!
   Ireen, je bent een Engel! Bedankt voor je hulp!
   Lieve groetjes, Henja

  16. Na ’n fijne vakantie van 2 weken in de Dominicaanse Republiek, pakken we in en gaan naar huis. Toch nog even zwemmen, het laatste uurtje, vlug de zee in, maar… ik trap met mijn rechtervoet in een nest zee-egels, veertig grote stekels in m’n voet, en die zijn giftig! Vlug nog langs de dokterspost, en naar huis. Hinkelend met veel pijn.

   Nadat ik steeds meer pijn kreeg bleek ik na + 5 dagen P.D. Dystrofie eraan over te hebben gehouden en daar kon de medische wereld niets aan doen.

   Na 8 maanden pijn, ben ik bij Ireen Thunnissen terechtgekomen, een bijzondere vrouw, die mij toch van de pijn heeft afgeholpen, op een alternatieve manier, heel bijzonder.
   Met 6 behandelingen kon ik weer lopen. Inmiddels 10 maanden verder ben ik genezen.

   Ireen bedankt!

   Willy de Bruin-Bilok

  17. Dankzij enkele healingsessies door Ireen, ben ik er in geslaagd om de gevoelens van boosheid en verdriet rondom een aantal vervelende gebeurtenissen uit de afgelopen jaren los te laten. De gesprekken met Ireen werkten heel verhelderend en daardoor sta ik nu veel sterker in mijn schoenen en kan ik mijn grenzen ook veel beter bewaken. Hartelijk dank, Ireen!

  18. In het begin van de cranio-sacraal behandeling kwam ik een oude zwaarte en later ook pijn op mijn borstbeen tegen dat gekoppeld was aan een oude ervaring uit een andere tijd. Door naar die ervaring toe te gaan met hulp van Ireen, heb ik dit kunnen herschrijven, naar een positieve ervaring. Gaandeweg de behandeling heb ik afwisselend kou los voelen komen en me kunnen laven aan een heerlijke koesterende warmte die helemaal in en om me heen kwam. Gaandeweg kwam er ook meer stroming richting de voeten op gang. Het was een heerlijke ervaring en een cadeau om zo in mijn lijf en in het Nu aanwezig te zijn.

   Dankjewel Ireen, voor je warmte, je rust en het gevoel dat alles er mag zijn zodat ik me er helemaal aan kon overgeven. Je hebt het letterlijk en figuurlijk in de vingers!

  19. Ik heb de healingen van Ireen als ontspannend, verhelderend en genezend ervaren.
   Haar rustige, vertrouwenwekkende benadering bracht mij verrassend snel bij de kern van het probleem dat mij belemmerde.
   Haar benadering gaf mij ook inzicht hoe hiermee om te gaan. De healing bracht me weer in balans.
   Het heeft me goed gedaan.
   Janneke

  20. Ik heb de therapie als erg positief ervaren. De ondersteuning was heel prettig, het contact verliep prima, het was ontspannend maar tegelijkertijd ook concreet. Mijn leven is erg rustig en in balans gekomen. Afgelopen jaar ben ik getrouwd en heb ik een tweede dochter mogen krijgen. Omdat ik me zo prettig voel, heeft de therapie een indirect positief effect voor het hele gezin. Ook kan ik nu tegenslagen beter hanteren.

  21. Ik kwam bij Ireen om beter om te gaan met mijn hoog-sensitiviteit. De therapie heb ik als zeer prettig ervaren. Ik voel me zeer gewaardeerd door Ireen. Ze heeft me geholpen om mijn zelfbeeld positief te krijgen, van het weten naar het voelen, waardoor ik dichter bij mijn autonomie ben gekomen.

  22. De healingen bij Ireen heb ik ervaren als diepgaand, liefdevol en heel zorgvuldig. Elk losgemaakt en onderzocht draadje werd aan het eind van de sessie zorgvuldig verwerkt en ‘afgekant’. Waar nodig werd ik geholpen het eindinzicht vollediger duidelijk te hebben.
   Wilma

  23. Ik werk zelf als healer en heb regelmatig sessies bij Ireen. Zij helpt mij helder te focussen en mijn aandacht IN mijn lichaam te brengen en te houden. De manier waarop Ireen werkt spreekt mij zeer aan. Door haar overzicht, doordat zij echt luistert en door haar brede ervaring weet zij precies te verhelderen wat belangrijk is. En de aandacht daar te brengen en te houden daar waar het nodig is. Haar manier van afstemmen is warm, versterkend en hoop gevend. Ireen Is er. En dat voelt heel fijn!
   L.N.

  24. Een paar maanden geleden heb ik Ireen gevonden via internet. Ik zat in de knoop met mijzelf, had last van een soort faalangst, weinig zelfvertrouwen en gevoel van stress. Er lag een hoop druk op mijn schouders en verdriet speelde een grote rol. Het gevoel dat ik daar hulp bij kon gebruiken werd steeds sterker.
   Ireen heeft mij geholpen via Sensitherapie en Healing. Hierdoor kwam ik meer in contact met mijzelf. Het ontspannende gevoel na elke sessie ” en het merken dat het beter gaat ” is voor herhaling vatbaar.
   Nu ik zover ben dat ik op eigen kracht verder kan, wil ik Ireen bedanken voor al haar hulp.
   Ik raad deze sessies zeker voor iedereen aan!
   Marloes

  25. Ireen heeft me gevraagd of ik iets wilde schrijven voor haar website. Dit doe ik met liefde en plezier. Ongeveer een half jaar geleden ben ik bij Ireen gekomen via de site. De begeleiding bij hooggevoeligheid trok me enorm aan. Omdat ik zelf hooggevoelig ben, zou dit voor mij heel goed zijn. Ik had er veel over gelezen, maar dit nooit echt lichamelijk of geestelijk ondervonden.
   Er is intussen veel gebeurd met me! Ireen behandelt je op een liefdevolle manier. Ze helpt je met het aards zijn, en zeker voor ons om in je eigen kracht te staan en te blijven, je krijgt precies die behandelingen die goed voor je zijn.
   Ireen begrijpt je!! Wat je bezighoudt, en wat er speelt in je leven!! En dat is niet altijd even gemakkelijk voor de hooggevoeligen onder ons. In zekere zin heb ik rust gevonden, ben en blijf ik beter in balans en sta ik beter in mijn kracht, en weet ik nu dat we ook bijzonder zijn in onze eigen soort.
   Ik ben dankbaar dat Ireen op mijn pad is gekomen, en hoop dat er velen mogen volgen!
   Mieke

  26. Druk, druk, druk? Dat hoor je overal, zowel bij mannen als bij vrouwen. Maar vooral jonge werkende moeders en oppasopa’s en oma’s met een baan, ze komen vaak niet meer tot rust. Ikzelf kreeg hele hoge bloeddruk en veel hoofdpijn.
   Via een advertentie kwam ik bij Ireen Thunnissen terecht, voor sensitherapie en healing. Na drie sessies was ik weer helemaal in balans. Mijn bloeddruk was gezakt en mijn hoofdpijn was grotendeels verdwenen. Het was een pijnloze en ontspannende behandeling, ik werd er heel rustig van.
   Bedankt Ireen!
   Willie

  27. Vanaf het moment dat Daan naar school moet is er een enorme weerstand tegen het systeem school. Helaas voor Daan is hij verplicht om naar school te gaan en worstelt hij zich zo al 8 jaar door de basisschool en is hij afgelopen zomer, met frisse tegenzin, aan zijn tweede jaar voortgezet onderwijs begonnen.
   De problemen stapelden zich op tot het tot een echte uitbarsting kwam en we hulp zijn gaan zoeken omdat Daan nu zélf aangaf dat hij dit ook wilde! Bij gesprekken met de huisarts bleek dat hij zich niet echt gehoord voelde, daardoor wisten we dat het “hulp met een beetje meer” moest worden.
   Zo kwamen we bij Ireen. Vanaf het moment dat we binnenkwamen was het een warm bad! Daan heeft 2 healing sessies gehad waarmee hij wat beter bij zichzelf mocht komen en wat weerbaarder werd tegen invloeden van buitenaf.
   Vooral het begrepen worden was al helend voor hem. Geen oordeel, maar mogen “zijn”! We realiseren ons dat Daan er zelf aan moet werken om een juiste weg te vinden, maar met de hulp van Ireen wordt het wel een heel stuk prettiger deze weg te gaan!
   Door het contact wat ik als moeder had met Ireen heb ik zelf ook een healing sessie gedaan. Ik heb al jaren therapie achter de rug en heb mezelf aardig leren kennen, weet ook wel waar ik sta. Het verraste me derhalve hoeveel er door deze sessie naar boven kwam en hoe bevrijdend het werkt als er weer wat wordt opgeruimd en er weer ruimte komt!
   Ireen is warm, hartelijk en zeer begaan. Ik heb de healing sessie én Ireen als zeer helend ervaren!
   Dank je wel Ireen, en vast tot ziens!
   Daan en Toos

  Reageren kan met dit formulier